Jak wysłać dużą pakę (kuchenka) bez umowy z firmą kurierską.
Zwiń
X
-
Jak wysłać dużą pakę (kuchenka) bez umowy z firmą kurierską.
Jak w temacie. Jak jako osoba fizyczna (czyli brak podpisanej umowy z kurierem) mogę wysłać kuchenkę gazową?? Paczka będzie duża i poczta raczej tego nie przyjmie.
A może są jakieś firmy kurierskie które przyjmują paczki od szaraków?
PS. niestety nie mam nikogo znajomego z umową.
-
-
dhl, siódemka, upskliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
piernik, możesz zamówić kuriera (nie posiadając podpisanej umowy) np. poprzez stronę www.kurjerzy.pl :wink:Pozdrawiam,
Grzesiek
Była: O2@MY07@BXE / O2FL@MY10@BXE
Jest: O3@MY13@CHPA / B7@MY12@CFFB
Bartek "Dedon" 05.06.1988 - 07.08.2011[*]
Komentarz
-
-
piernik, jak nikt nie będzie chciał zabrać to zadzwoń do OPEK-a oni wożą wszystko, ale niech to będzie dla Ciebie faktycznie "ostatnia deska ratunku", bo raczej do czołówki przewoźników to ich nie można zakwalifikować...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
piernik jeżeli nie masz konaktu z firma z którą opek lub inna firma kurierska ma podpisana umowę to zedrą z ciebie niezła kasę, u mnie za paletę biorą coś koło 50-70 zł chyba ,za paczkę 12-25 , kiedy chciałem wysłać prywatnie jakąś małą paczuszkę nawet nie w czasie trwania jakichkolwiek świąt zaśpiewali mi 100 zł .
Nie wiem czy jest sens bawienie się w kurierke bo wiem że poczta polska tez wysyła palety
Komentarz
-
-
Spróbuj tutaj superpaczka
Ja wysyłałem przez tę firmę rower i wielkiego wioślarza (poszło przez DHL) za śmieszne pieniądze.
Komentarz
-
-
Ja ze swojej strony polecam: wysylajtaniej.pl . Polecam DHL, zadnych problemow, a wysylam kilka paczek miesiecznieJest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Na początku wesołych świąt Jak byś chciał tanio wysłać to może popytaj się znajomych (kogos kto ma jakiś sklep czy coś w tym rodzaju kto może mieć podpisaną umowę z firmą kurierską i będziesz miał taniej. Ja tak wysyłałem z "zaprzyjaźnionym kurierem" który poprostu zabrał moją paczkę jako że była niby na jego kumpla który ma z nimi podpisaną umowe
Komentarz
-
-
PEKAES jest obecnie chyba najtańszy.
Tylko kuchenke musisz zapakować na palete i najlepiej czymś ją tam przymocować.
Co prawda jakoś usług nie jest rewelacyjna ale w 95% przypadkach jest na czas.
U mnie w firmie działa tylko PEKAES i jesteśmy zadowoleni.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piernikW Siódemce krzyknęli mi 140-150 zł :lol: :lol: :lol:
Zaraz dowiem się jak to wygląda w PEKAESie.
Dzięki
Powinieneś się zmieścić w 50 zetach.
Komentarz
-
Komentarz